Om vi skulle fråga Nalle Puh innan vi formar smarta kontor?

18.12.2015

Nalle Puh tar det lugnt. En sak i taget fast världen snurrar på för fullt runt omkring honom.Vi har fått förändringar på halsen. Omvärlden, arbetssättet, lokalerna utvecklas och förändras ständigt.

Förbättringar har vi lättare att ta till oss, för de "hotar" oss inte på samma sätt som förändringar. Du som är HR-chef eller ansvarar för en omorganisation eller företagsflytt känner säkert igen dig.

Det handlar om hur människor ska samverka på bästa sätt, så innemiljöerna måste motivera oss med effektiva flöden och smarta lokalytor.

Varje intryck från omgivningen med våra sinnen leder till ett beteende eller en attityd som är avgörande för nivån av medarbetarnas energi och engagemang. Helt enkelt nyckelfaktorer till ett framgångsrikt arbetssätt.

Att metodiskt bygga detta utifrån både individens och organisationens behov ökar förutsättningarna för en effektiv och inspirerande arbetsplats. Först i nästa steg "klär man på" lokalerna med ljus, färg, akustik, form, behovsanpassad inredning så att den står pall för framtidens föränderlighet.

Ni behöver inte kunna allt själv, det räcker att veta vad ni vill uppnå, så hjälper vi er vidare för att hamna rätt. Vi har metoderna och resurserna - och vet att smarta kontor blir lyckliga kontor. Som i Nalle Puh´s värld. Han tar sakerna i den ordning de kommer, låt dig inspireras med ett citat;

"Det bästa är att veta vad man letar efter innan man börjar leta efter det."

Källa: Nalle Puh - A.A. Milne