MORE-Bloggen

På en kort kulturresa i Spanien ser man hur stor skillnad det är i arkitekturen jämfört med Norden. Sinnlighet, mjuka former, avstämda färger men också djärva kulörer och mönster. Fantasifullt på spanska ler vi åt, men är lite hemmablinda i Norden. Jag tror det som är annorlunda mot hemma oftast känns mer spännande. Det jag fångats av på just denna...

Spännande konferens 31/8 med @Fyrarummaren för att utveckla människor och organisationer i en allt mer föränderlig värld! I min station utbytte vi erfarenheter i hur man utformar smarta, motiverande offentliga miljöer-dvs samspelet människor, teknik, organisation. Inspirerande m h t att i min grupp kom deltagare från även Italien, USA, Australien!

Alexandra Moore har deltagit i Marie Schjölins podcast Innerligt den 3 juni. Det är en podcast som handlar om ledarskap och kommunikation.

Vad är det med känslan att trivas på en plats?
Platser som får människor att öppna sig, engagera sig och helt enkelt trivas. Jag vill tro att det handlar om hur företags-kultur och arkitektur samspelar. Dagens hjärnforskning finner varje dag nya svar om hur vår hur fantastiska hjärna samspelar med omgivningen. Om hur sinnesintryck vandrar in i...

Jag vill under rådande möbelmässovecka i Älvsjö slå ett slag för hållbarhet. Det har aldrig varit så aktuellt som nu att ta ansvar för resurshanteringen och vårt kretslopp.

Nytt år och nya förväntningar. Nu finns chansen att ta vara på den energi som julens ledighet fört med sig.